Privacyverklaring

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 02-05-2018.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door: vectoradvies: Maike van Beest en Patrick Peters.
www.vectoradvies.nl (Maike is functionaris voor de gegevensbescherming).

Werknemer: verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en gesprek. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening. (bedrijfsarts en opdrachtgever).

Persoonsgegevens
De arbeidsdeskundige verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:
• NAW-gegevens
• Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
• Geboortedatum en –plaats
• Geslacht
• Burgerservicenummer
• Inhoud van communicatie
• Gezondheidsgegevens

Doeleinden
De arbeidsdeskundige verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:
• Het onderhouden van contact
• Een goede en efficiënte dienstverlening
• Het verrichten van administratieve handelingen
• Verbetering van de dienstverlening
• Facturering
• Het innen van gelden
• Nakoming van wettelijke verplichtingen
• Het voeren van geschillen
• Het bepalen en vaststellen van de arbeidsmogelijkheden van werknemer en daaruit voortkomende adviezen voor werkgever en werknemer

Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan uw overeenkomst, dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.
Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat werkgever en werknemer hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:
• Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening
• De verbetering van haar diensten
• Beveiliging en het beheer van haar systemen
Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan De arbeidsdeskundige persoonsgegevens uitwisselen.
De arbeidsdeskundige kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens
slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.
Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer De arbeidsdeskundige aan een wettelijke verplichting moet voldoen. De arbeidsdeskundige zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Hoe lang wij uw gegevens bewaren
De arbeidsdeskundige zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens
moeten langer bewaard worden, omdat de arbeidsdeskundige zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft vectoradvies passende beveiligingsmaatregelen genomen. (ict beveiliging, encrypted verwerken per mail)

Uw rechten
U heeft het recht om vectoradvies een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens.
Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.
Ook kunt u vectoradvies verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar: Maike van Beest. Maike@vectoradvies.nl

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Vectoradvies laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 02-05-2018.

Klachtenprocedure

Klik hier voor onze Klachtenprocedure.

Bent u op zoek naar een betrouwbare arbeidsdeskundige?