Marloes Hoogendoorn

Marloes Hoogendoorn

In Juni 2021 is Marloes Hoogendoorn met veel enthousiasme begonnen bij Vector Advies als officemanager.

Bij Vector Advies beheert Marloes de agenda van de arbeidsdeskundigen en ondersteunt ze de arbeidsdeskundige bij diverse projecten.

Gezondheid is altijd een belangrijk thema geweest in het leven van Marloes en zo is het haar passie om mensen te motiveren om zowel hun fysieke als mentale gezondheid te verhogen. Naast haar baan bij Vector Advies is Marloes daarom ook werkzaam als yoga en pilates docent en werkt ze als vrijwilliger thuismentor bij School’s Cool.

“Ik ben een veelzijdig persoon, ik hou ervan om verschillende dingen te doen, de diversiteit geeft mij inspiratie en daar krijg ik energie van. Het combineren van mijn werk bij Vector Advies en mijn baan als yogadocent werkt heel goed. Ik haal zo het beste uit beide werelden.”

Na een aantal jaar zelf ziek te zijn geweest weet Marloes wat het is om aan de andere kant van de tafel te zitten. “Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om in een ziekteproces waarin je als werknemer heel kwetsbaar bent, de juiste mensen tegen te komen. Patrick en Maike zijn zeer gedreven in het vinden van een geschikte oplossing. Het is mooi en inspirerend om te zien hoe zij te werk gaan en hoeveel passie ze hebben voor hun vak. Ik kijk er erg naar uit om nog een hele lange tijd bij Vector Advies te werken.”