Organisatie advies

Organisatie advies vanuit belasting en belastbaarheid van werknemers

Vector advies brengt specifieke zaken in kaart waar een bedrijf aandacht aan kan besteden om mogelijk verzuim van werknemers te voorkomen. Voorkomen van verzuim door problemen van te voren te zien én aan te pakken.

Organisatie advies


Bruikbaar en gedegen organisatie advies. Vanuit belasting en belastbaarheid van werknemers.

Als bedrijf kunt u Vector Advies vragen om te onderzoeken aan welke punten uw organisatie aandacht zou moeten besteden als het gaat  om belasting en belastbaarheid in werk voor uw werknemers.

Binnen elke organisatie kunnen specifieke zaken spelen die van invloed kunnen zijn op (mogelijk) verzuim van een werknemer. Bijvoorbeeld de kans op (over)belasting bij specifieke functies, gebrek aan inzicht in wet- en regelgeving, omgevingsfactoren of algemene werkplek inrichting.

Bij een organisatie advies worden deze zaken door ons uitgebreid onderzocht en brengen we mogelijke aanpassingen in kaart. Denk hierbij aan algemene werkplek aanpassingen, maar ook aan het arbeidsdeskundig spreekuur, waarbij de focus is gericht op de inzetbaarheid van de werknemer. 

De arbeidsdeskundigen van Vector Advies kunnen ook ondersteunen in het geven van training over wet- en regelgeving en verzuimtraining.  

Organisatieadvies kan bestaan uit:

  • opzetten van gezondheidsmanagement
  • verzuimtraining voor uw kader
  • effectief communiceren
  • oplossingsgericht werken
  • effectief managen in onzekere tijden

Onze deskundigen geven u inzicht in hoe u een effectief en prettig verzuimbeleid kunt implementeren en ondersteunen u bij het realiseren hiervan.


Voorkom verzuim en laat onze arbeidsdeskundigen
uw organisatie onder de loep nemen:


Neem contact op