Patrick Peters

Patrick Peters, eigenaar en geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige

Sinds 2003 werkt Patrick Peters al met veel plezier als arbeidsdeskundige.

Patrick begon zijn carrière als gecertificeerd register arbeidsdeskundige bij een grote landelijke arbodienst. Toen in 2012 de mogelijkheid zich voordeed om dit als zelfstandig ondernemer te gaan doen heeft hij die kans met beide handen aangegrepen. Vanaf dat moment zet Patrick zich dagelijks in voor de cliënten van Vector Arbeidsdeskundig Advies.

Dit was een kans bij uitstek om zelf koers te kunnen geven aan dit mooie beroep. De wet en regelgeving zijn weliswaar voor ieder gelijk, toch is iedere situatie voor ieder mens verschillend en juist dát maakt voor mij het vak zo mooi.

Patrick ziet het als een uitdaging en zijn rol in dit vakgebied om inzicht en duidelijkheid te geven. Hij zorgt er met zijn grote vakkennis en sympathieke persoonlijkheid voor dat mensen weer met vertrouwen naar hun toekomst kunnen kijken.

Verdieping in het vak blijft belangrijk en daarom is Patrick tevens verbonden aan verschillende arbeidsdeskundige opleiders en mede initiatiefnemer van Arbeidsdeskundige.pro, het coaching platform voor de startende arbeidsdeskundige.

In zijn vrije tijd is Patrick vaak te vinden op een motor. Weg, circuit of in het zand, alles vindt hij leuk.

'I like to lean in the wind and tell myself I am free' staat op een van mijn motoren en dat vat het mooi samen. De wind in mijn gezicht, en de dynamiek van motorrijden blijft mij fascineren. Balans is belangrijk, zowel voor het rijden op een motor als een balans tussen werk en ontspanning. Als ik in balans ben kan ik in mijn werk alles geven, met de aandacht die het verdient.