Maike van Beest

Maike van Beest

Sinds maart 2018 is Maike werkzaam als arbeidsdeskundige bij Vector Advies.

Maike heeft meerdere jaren ervaring als verzuimadviseur voor een zorginstelling. In deze functie was zij onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het verzuimbeleid, contact met bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsulenten en UWV. Vanuit deze rol was er voor Maike de wens om zich verder te ontwikkelen en is zij in 2016 gestart met de post HBO opleiding tot arbeidsdeskundige.

Sinds 2018 is Maike werkzaam voor Vectoradvies. Dit is voor haar de juiste keuze geweest. Ze heeft er elke dag plezier in om bedrijven te bezoeken en cliënten te woord te staan.

Elke situatie is anders, elke beoordeling is anders en dat maakt het werk zo leuk. Het zoeken naar oplossingen en de mogelijkheden benutten staat voor mij voorop.

Door de jaren aan ervaring en senioriteit merken ook klanten dat ze bij Maike in vertrouwde handen zijn en dat wordt zeer gewaardeerd.

In haar vrije tijd kookt en bakt Maike graag. Snuffelen in de kast met kookboeken, op zoek naar lekkere recepten en daarmee aan de slag. Met deze uitdaging kan ze zich helemaal losmaken van haar werk en daarmee de energie opdoen die dit van haar vraagt.