Rens van Ceelen

Rens van Ceelen

Mijn loopbaan in de arbowereld begon al vroeg binnen de arbodienst van mijn vader, waarin ik de basis legde voor mijn carrière. Na diverse functies te hebben vervuld, werd mijn interesse in de complexiteit van arbeid en gezondheid verder aangewakkerd. Dit leidde tot de studie tot arbeidsdeskundige. In 2019 startte ik als arbeidsdeskundige bij een arbeidsdeskundig adviesbureau, waar ik waardevolle ervaringen heb opgedaan. Deze ervaringen hebben mij uiteindelijk geïnspireerd om als zelfstandige verder te gaan.

Vector: onafhankelijk arbeidsdeskundig advies“Wat mij drijft in mijn werk als arbeidsdeskundige, is het scheppen van helderheid binnen de ingewikkelde wereld van arbeid en gezondheid. Naast mijn professionele bezigheden heb ik een passie voor ondernemen. Deze passie komt tot uiting in de vorm van het creëren van softwareoplossingen, onder andere gericht op de arbowereld.”